O caps – состав – во аптеки – искуства – цена – Makeдонија

o caps

O caps ГЛАВНАТА ПРИЧИНА ЗА ЛОШИОТ ВИД
Е НЕПРАВИЛНОТО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА
ОЧНИТЕ МУСКУЛИ

Мускулниот систем ги фокусира очите на тој начин што сликата која поминува низ леќата на окото се проектира на ретината.
O caps – Нарушувањето на очниот мускул резултира со недоволно или прекумерно стискање на очното јаболко.
Леќата е деформирана и фокусот е искривен, па веќе не можеш да гледаш јасно.

ВРЕМЕ Е ДА СИ ГО ВРАТИТЕ ВИДОТ!

jа ублажува напнатоста и болката во очите
за 5 минути
Враќа 99 % од видот во текот на
третманот
Го спречува развојот на очни болести
и слабеењето на видот

ДАЛИ ВАШИОТ ВИД СЕ ВЛОШУВА СЕКОЈ ДЕН?

Главниот услов за нормален вид е еластичноста на кристалната леќа. За жал, оваа способност се намалува под влијание на многу фактори:
Возраст
Преголемо оптоварување на очите
Различни патолошки процеси (често воспалителни)
Недоволно снабдување со крв
Мијастенија гравис и мускулна слабост

 

ЛЕЌИ И ОЧИЛА
НЕМА ДА ТИ ПОМОГНАТ

Тие ги опуштаат очните мускули, што доведува до нивна деформација и само го влошуваат проблемот

O CAPS
Е ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД ЗА
ВРАЌАЊЕ НА ВИДОТ
Природни капсули O caps

Бета-каротен: моќен антиоксиданс. Го зголемува производството на визуелниот пигмент родопсин. Ја штити рожницата. Ја намалува сериозноста на болестите во очното јаболко: глауком, катаракта, внатрешно крварење итн.
Витамин Е: моќен природен антиоксиданс кој не може да се произведе од човечкото тело. Ја враќа острината и јасноста на видот.
Витамин Ц: ја зголемува заштитната функција нa ретината. Ја намалува чувствителноста на очите на трепкањето на екранот.
Цинк: ги зајакнува капиларите на очите, ја отстранува иритацијата и воспалението. Навлажнува. Ги елиминира непријатните симптоми: сувост, пецкање, воспаление, висок очен притисок.
Ова е единствениот производ кој ја регулира функцијата на мускулите на очното јаболко и помага да се обнови фокусот и да се врати јасниот, чист, тродимензионален вид.

НОВА ТЕХНОЛОГИЈА:
ПОДДРШКА ЗА МУСКУЛИТЕ НА ОЧИТЕ
МУСКУЛИТЕ СТАНУВААТ ПОСИЛНИ И ПРЕСТАНУВААТ ДА ГО ДЕФОРМИРААТ ОЧНОТО ЈАБОЛКО

го ублажува воспалението, затегнатоста, сувоста и иритацијата,
ја зајакнува визуелната острина, ја зајакнува ретината на окото,
ги стимулира нервните синапси кои обезбедуваат јасен вид,
ја зајакнува реактивноста на мускулите на стрес, ја намалува и спречува хипертоничноста,
обезбедува соодветен фокусот на леќата на окото,
ја зајакнува капиларната циркулација на крвта,
го елиминира ризикот од развој на опасни болести на очите,
го нормализира крвниот притисок во фундусот на окото

 

ОГА ВИ СЕ ПОТРЕБНИ O CAPS?

Слаб и лош вид

Различни болести и патологии на органот за вид

Често чувство на печење, боцкање, црвенило на очите

Ако носите очила или контактни леќи

Ако имате главоболки кои многумина ги сметаат за мигрена или висок крвен притисок

Брзо заморување на очите и севкупно намалување на видот

Ако имате генетска предиспозиција, ако вашето семејство страда од проблеми со видот

ШТО ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕТО?Овој производ е тестиран од најголемите истражувачки центри и болници во Русија, Германија, Франција и Израел.
2570
луѓе
Во клиничките испитувања на производот учествувале 2.570 волонтери. Сите тие имале нарушувања на видот предизвикани од прекумерно оптоварување на очите или болести на очите.

Сите од нив земаа по една O caps капсула секој ден во текот на 31 ден

Денес е можно проблемот да се реши со лекови. Конкретно за овие цели се создадени O Caps. Им ги препишувам на секој мој пациент и во 99 % од случаите тие се во можност да уживаат во јасен и чист вид само по еден третман со нив.

Производот содржи уникатна мешавина на состојки кои го обновуваат функционирањето на очните мускули и ја подобруваат состојбата на леќата, кои се главните фактори за добар вид.

Во комбинација со вежби за очи, овој третман обезбедува сигурни резултати во најкраток можен рок и помага да се избегне хируршка интервенција.

Најефикасни микроелементи за одржување на очите здрави се бета-каротенот, витаминот Е, витаминот Ц и цинкот. Тие го зајакнуваат цилијарниот мускул, го зголемуваат протокот на крв до очното јаболко, го олеснуваат оптоварувањето на очите откако лицето ги оптоварило очите подолго време и ги намалуваат ризиците од катаракта и глауком за 40 %. Овие елементи често се користат во производи за одржување на здравјето на очите. За жал, понекогаш производителите не успеваат да ја изберат соодветната доза.
Погрешната рамнотежа помеѓу бета-каротенот и цинкот има спротивен ефект, особено ако формулата на производот вклучува и витамини. Нивниот вишок е исто толку штетен за протокот на крв во очите како и нивниот недостаток: мускулите на очите стануваат оптоварени, ретините и кристалните леќи ослабуваат уште побрзо.

 

НАРАЧАЈТЕ